Sevilen Oyun Zombi Rock

Yazar: Unknown Tarih: 08:54 Kategori: Yorum: Yorum Yap

Zombi Rock Oyunu kurulduğu andan ihtibaren yüksek ilgi görmüş bir oyundur Joygame Nin Sayılır oyunlarına kısa sürede girmiştir bu başarıları arka arkaya kısa bir süre yaptığı için kısa bir yazı paylaşmak istedim



ZombiRock oyunu nedir?

ZombiRock adrenalinin diğer adıdır. ZombiRock çılgınlığın 1 ve 0'larla buluşmasıdır. ZombiRock üzerinizdeki siniri, stresi alıp sizi pırıl pırıl yapacak olandır. Kısaca ZombiRock, lanet zombileri patakladığımız birMMO Action oyunu.
Ateş ederek zombi öldürmek artık sizce de sıkıcı olmadı mı? Artık sevdiginiz bir çevirimiçi aksiyon oyununa kayıt olup bir beyzbolcu olarak zombilere sopayla girişmenin, bir Amerikan futbolcusu olup zombi tekmelemenin, bir itfaiyeci olup zombileri su manyağı yapmanın, bir rock yıldızı olup gitarımızı sahnelerde değil zombilerin kafasında kırmanın ya da bir boksör olup "bu işi ancak demir yumruklarım çözer" demenin zamanı gelmedi mi?
Yüzünüzdeki sinsi gülümsemeyi görür gibiyiz. ZombiRock MMO Action Oyunu sizler için hazır! Bu muhteşem mmo aksiyon savaş oyununa kayıt olmak için geç kalmayın! ZombiRockta üyelik ve oyun ücretsiz! Zombi Rock'a sizde kaydolun ve hemen oynamaya başlayın!

0 yorum :