Point Blank 7.000 TL Ödüllü Online Takım Turnuvası Bilgiler

Yazar: Unknown Tarih: 05:22 Kategori: Yorum: Yorum Yap

Point Blank Türkiye 1. Ulusal Turnuvasında son viraj!

Ankara, İzmir, Adana ve İstanbul elemelerinden sonra büyük final için son biletler gelmiş geçmiş en büyük online turnuvadan çıkacak.
Toplamda 7000 TL nakit ödülün dağıtılacağı turnuva sonucunda büyük finale katılacak olan son takımlar belirlenecek ve büyük final heyecanı başlayacak!
Turnuvada kademeli grup sistemi uygulanacak olup her grubun ödülü ve finale göndereceği takım sayısı farklılık gösterecektir. Turnuvaya tüm takımlar katılabilecek olup daha önce şehir turnuvalarında dereceye girip ödül kazanmış olan takımların statüsü farklı olacaktır.* Grup finallerinde 4.500 TL, online turnuva finalinde ise 2.500 TL ödül dağıtılacaktır. Turnuvaya katılım gösterecek takımlar A, B ve C gruplarından istedikleri grubu seçebilecektir.

Turnuva hakkında tüm detaylara turnuva için özel olarak yapılan siteden ulaşabilirsiniz : 
TURNUVA SAYFASI




Gruplar ve Final Hakkında

3 grupta gerçekleşecek eleme turnuvaları kendi içlerinde ayrı birer turnuva olarak değerlendirilecek olup grup turnuvaları sonunda dereceye giren takımlar ödül kazanacaktır. Gruplar için belirlenen kontenjan dahilinde her grup online turnuva finaline takım gönderecektir.

A grubu: Online turnuva finaline 5 takım gönderecektir. Grup şampiyonu 2.000 TL, grup ikincisi ise 1.000 TL nakit para ödülünün sahibi olacaktır. Şehir turnuvalarında dereceye girmiş olan tüm takımlar sadece A grubunda mücadele edebilecektir.

B grubu: Online turnuva finaline 2 takım gönderecektir. Grup şampiyonu 1.000 TL nakit para ödülünün sahibi olacaktır.

C grubu: Online turnuva finaline 1 takım gönderecektir. Grup şampiyonu 500 TL nakit para ödülünün sahibi olacaktır.

Final: A grubundan 5 takım, B grubundan 2 takım ve C grubundan 1 takımın katılımıyla gerçekleştirilecek olan final turnuvası sonucunda şampiyon olan ekip 2.500 TL ödülün sahibi olacaktır.

* Ankara, İzmir, Adana ve İstanbul turnuvalarına katılıp ilk üç sırayı almış olan takımlar grup seçimi yapamayacak olup, otomatikman A grubunda yer alacaklardır. Grup turnuvalarında alacakları ödüllerden şehir turnuvasında kazandıkları miktar düşülerek kendilerine ulaştırılacaktır. Örneğin Ankara turnuvası şampiyonu DarkPassage.AtaNetGames ekibinin A grubunda şampiyon olması durumunda almaları gereken 2.000 TL'lik ödül, daha önce şehir turnuvalarında aynı tutarda ödül kazandıkları için verilmeyecektir. Aynı turnuvada ikinci olan ForTheWin ekibinin A grubu şampiyonu olması durumunda ise daha önce kazandıkları 1.000 TL'lik kısım düşülerek kalan 1.000 TL'lik kısım ödenecektir. Online turnuva finalindeki 2.500 TL'lik şampiyonluk ödülü ise bu kuralların dışındadır. Final ödülünü kazanan takım herhangi bir şarta bakılmaksızın 2.500 TL'lik ödülü kazanacaktır.

Katılım Detayları

Point Blank Türkiye 1. Ulusal Turnuvası Online Elemelerine katılmak isteyen takımlar daha önce şehir turnuvalarında izlenen prosedürü takip ederek oyun içinde bulunan "Online Turnuva bileti" isimli ürünü alacaklar. Takım kadrolarını, kullanıcı bilgilerini (T.C Kimlik no, İsim, Soyisim) etkinlik@nfinitygames.com'a göndererek kayıtlarını tamamlayacaklar. Her takımdan sadece bir oyuncunun "Online Turnuva Bileti" alması yeterli olacak.

Katılım için gerekli bilgiler:

1) Takım Adı (Mailin "Konu" kısmında yer almalıdır.)
2) Turnuva Biletini Satın Alan Oyuncunun Oyuna Kayıtlı E-mail adresi, Takma Ad
3) Takım Kaptanı: İsim, Soy İsim, TC Kimlik Numarası, Oyuna Kayıtlı E-mail adresi, Takma Ad
4) 2. Oyuncu: İsim, Soy İsim, TC Kimlik Numarası, Oyuna Kayıtlı E-mail adresi, Takma Ad
5) 3. Oyuncu: İsim, Soy İsim, TC Kimlik Numarası, Oyuna Kayıtlı E-mail adresi, Takma Ad
6) 4. Oyuncu: İsim, Soy İsim, TC Kimlik Numarası, Oyuna Kayıtlı E-mail adresi, Takma Ad
7) 5. Oyuncu: İsim, Soy İsim, TC Kimlik Numarası, Oyuna Kayıtlı E-mail adresi, Takma Ad
8) 1. Yedek Oyuncu : İsim, Soy İsim, TC Kimlik Numarası, Oyuna Kayıtlı E-mail adresi, Takma Ad
9) 2. Yedek Oyuncu :İsim, Soy İsim, TC Kimlik Numarası, Oyuna Kayıtlı E-mail adresi, Takma Ad

- Turnuva biletine sahip olan oyuncu mailde belirtilmelidir. Ürünün alınıp alınmadığının kontrolünden sonra katılım başvurusu onaylanacaktır.
- Başvuru yapan takım katılım mailinde hangi gruba katılacağını belirtmek zorundadır. Aksi takdirde GM'ler tarafından herhangi bir gruba yerleştirilebilirler.
- Başvuru için takımlar, nihai kadrolarını içeren tek bir mail yollamalıdır.
- 1. Ulusal Turnuva'da uygulanan kurallar bu turnuvada da geçerlidir. Katılan tüm oyuncular bu kuralları kabul etmiş sayılırlar.
- Online takım turnuvası finalinde ilk üç sırayı alan takımlar Ulusal Turnuva büyük finaline gitmeye hak kazanacaktır.

0 yorum :