İnternet Dünyasında Neler Var VOL:1

Yazar: Unknown Tarih: 11:18 Kategori: Yorum: Yorum Yap

Building Digital Tablets Horizontal Royalty Free Stock Vector Art Illustrationİnternet Dünyasına Nasıl Atılabilirim:

İnternet dünyasına yeni girdiyseniz bu alemde neler olup bitiyor öğrenmek istiyorsanız doru yoldasınız.
İnternet dünyasına giren insan çıkamaz ve tanınır zamanını geçirecek uğraşlar bulur.
Peki nasıl bu aleme atılacağız diyenler sizler bu dünyaya atılmak,İnternet aleminde tanınan olmak için
Sosyal ağlara üye olun Sosyal ağlar (Facebook,Twiteer) Gibi. Bu sosyal ağlara üye olunca profilinizi canlı tutun sık paylaşımlarda bulunun arkadaş çevrenizi genişletin sosyal ağlarda tanınan kişileri sayfaları takip edin bu takipler size arkadaş takipçi gibi bir kitle oluşturacaktır bu da sizin İnternet aleminde doğru yolda olduğunuzu Bu alemde tanınmaya başladığınızı açıklar.

Icons For Science And Education Stock Images - Image: 30863724

İnternet Dünyasının Yararları:

İnternet dünyasının bir çok yararı vardır bunların bir kısmı şöyledir Örneğin hiç sosyal olmayan arkadaş çevresi az olan kişiler sosyal ağlarla bazı sitelerle arkadaş çevresi gibi topluluklar oluşturabilir Başka bir yönden Asosyal bir kişi İnternet dünyasında Sosyalleşebilir ya da Sayfalar Fan Gurupları Kendi Gurubunuzu kurup Fan olabilirsiniz Örneğin (İnci Caps) Sosyal alemlerin çoğunda tanınmış bir site olmuştur sonra Facebook Twiteer Vs. Bütün sosyal ağlarda tanınmıştır

Işkadını Royalty Free Hazır Görüntü - Resim: 30980596

İnternet Dünyasının Zararları

Her şeyin zararı ve yararı vardır ve her şeyin aşırısı zarardır saatlerce bilgisayar başında zaman geçirilmesi saatlerce boş boş İnternet'te zaman öldürmesi kötü bir huydur ama uzun zaman olsa bile yararlı bilgiler için İnternet yararlı olabilir fakat zaman öldürmek kötü bir huydur zamanınız akıp geçiyor giden zaman asla geri gelmemektedir bunlar intenettin küçük zararlarıdır neden bunlar zararlıdır biliyormusunuz çünkü intenet başında saatlerce zaman geçirmek kötü etkiler bilgisayar telefon televizyon Vs. Radyasyon yayıyordur zararlarınıda göz önüne alarak zaman geçirilmesi gerekir.










2 yorum :

  1. Bence daha birçok zararı var zararı hakkında kısa açıklama yapmışsınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız fakat başka makalelerde de daha uzun ve geniş açıklayabilmek için kısa yazdık

      Sil