Her Blogcunun Yararlanabileceği Site

Yazar: Unknown Tarih: 10:33 Kategori: Yorum: Yorum Yap

Her Blogcunun Yararlanabileceği Bir  Site Yazarkafe;

YazarKafe Ye GİT



Yazarkafe Nedir?
Yazarkafe.com, Bumerang üyesi web siteleri ve bloglardan seçilen faydalı ve ilginç içerikleri okuyuculara tek bir noktadan ulaştıran bir platformdur.
Bumerang "Platin" üyeleri web sitelerindeki yazıları, Yazarkafe’nin Sağlık, Teknoloji, Seyahat gibi toplam 16 farklı kategorisinden birine ekleyebilirler.
Yazarkafe’ye gönderdiğiniz yazılar editörlerimizin onayına tabidir. Onaylanan yazılar özet olarak yayınlanır, devamını okumak isteyenler direkt olarak sitenizin linkine tıklar. Bu şekilde websitenize bir çok yeni ziyaretçi çekebilir, yazılarınızı yeni kitlelere ulaştırabilirsiniz.


Yazarkafe'de hangi tür içerikler onaylanır, şartlar nelerdir?
Yazarkafe bir ilan tahtası değil, Bumerang üyelerinin sitelerindeki özgün, faydalı, ilginç içerikleri paylaşabileceği bir platformdur.
Yazarkafe’ye Sağlık, Yeme-içme, Teknoloji ve Mizah gibi 16 farklı kategoriden içerik ekleyebilirsiniz. Ekonomi, politika gibi haber niteliği taşıyan içerikler siteye alınmayacaktır.
Ayrıca, Yazarkafe'ye girilen linkler, sitenizde yer alan içeriğin direkt linki olmalıdır. Bu koşula uymayan linkler kabul edilmeyecektir.
Bunlara ek olarak, Yazarkafe'de yayınlanmayacak içerikler şunlardır:
- Bumerang’a kayıtlı olmayan web sitelerinden gönderilen içerikler ve linkler
- Yasadışı mp3, film, program, warez, crack, serial, cd key ve benzeri paylaşım yapılan içerikler
- Yetişkinlere yönelik veya erotik içerikler
- Yasadışı ve marjinal akımları destekleyen içerikler
- Uzmanlar tarafından kaleme alınması gereken içerikler
- Yukarıda belirtilen içeriğe sahip linklerin bulunduğu içerikler

Yazarkafe'den ne kadar trafik kazanırım?
Yazarkafe her ay 500.000'den fazla ziyaretçi çekmektedir. Eklediğiniz içerikler Yazarkafe.com sitesine ek olarak, hurriyet.com.tr’nin çeşitli bölümlerinde de yayınlanabilir.
Eklediğiniz içeriğin çekiciliğine bağlı olarak, editörlerimiz tarafından onaylanan her bir yazı sitenize onlarca, hatta yüzlerce ziyaretçi getirebilir. Editörlerimiz tarafından çok beğenilen yazılar zaman zaman hurriyet.com.tr anasayfasındaki haber alanlarında da yayınlanabilir. Bu durumda kazanacağınız trafik on binleri bulabilir.

0 yorum :